Anadolujet Antalya’dan 5 Yeni Noktaya Direkt Uçuş Başlatıyor

AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya'dan Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.'ye karşılıklı seferler başlatıyor.

AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya'dan Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.'ye karşılıklı seferler başlatıyor.

AnadoluJet, Temmuz ayı itibarıyla turizm cenneti Antalya'dan 5 yeni noktaya direkt uçuş başlatıyor. AnadoluJet'in Antalya'dan Ordu-Giresun, Bursa, Erzurum, Bodrum ve K.K.T.C.'ye olacak seferleri haftanın farklı günlerinde karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

2016 yaz tarifesi kapsamında düzenlenecek seferlerden Antalya - Ordu/Giresun Uçuş Seferi 11 Temmuz'dan itibaren haftada üç gün (pazartesi, perşembe ve cumartesi) karşılıklı seferler, Antalya - Bursa Uçuş Seferi 12 Temmuz'dan itibaren haftada dört gün (salı, çarşamba, cuma ve pazar) karşılıklı seferler, Antalya - K.K.T.C. Uçuş Seferi 11 Temmuz'dan itibaren haftanın her günü karşılıklı seferler, Antalya - Erzurum Uçuş Seferi 11 Temmuz'dan itibaren haftanın beş günü (pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma ve pazar) karşılıklı seferler, Antalya - Bodrum Uçuş Seferi 14 Temmuz'dan itibaren haftanın üç günü (perşembe, cuma ve pazar) karşılıklı seferler şeklinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Haberleri

Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı
Lapseki’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı
Çatalca Kaymakamlığından "bungalov ev" açıklaması
Hizan’da dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi
Yeniden görevine başlayan Saylak, gazetecileri ağırladı
Kakava ateşi ilk kez Tekirdağ’da yakıldı: Sokaklar doldu taştı
Yeni ’İyilik Gemisi’ Mersin’den Gazze’ye uğurlandı
Gürbulak’ta kilometrelerce uzunlukta tır kuyruğu
Aydın’da çocuk yaşta trafik bilincinin oluşturulmasına dikkat çekildi
Yağmurlu havalarda ıslanmak istemeyen depremzede Meriç’in sesini duyan sağlıkçı Havva’dan afetzede aileye sıcak yuva