Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Mersin'in Anamur ilçesinde bir evde yapılan aramada 6 kilo 400 gram esrar maddesi ile 2 silah ele geçirildi.

Mersin'in Anamur ilçesinde bir evde yapılan aramada 6 kilo 400 gram esrar maddesi ile 2 silah ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Anamur ilçesi Ovabaşı Mahallesi'nde ikamet eden M.S., R.S. ve A.K. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, savcılıktan alınan izin doğrultusunda şahısların ev ve eklentilerinden narkotik dedektör köpeğinin de katılımıyla arama yaptı. Ekipler arama sonucunda 6 kilo 400 gram esrar ile ruhsatları bulunmayan 1 tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirdi, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Jandarmada sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen M.S. ve R.S. tutuklanırken, A.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Siverek’te trafik kazası: 5 yaralı
Polis ekiplerince 176 şahıs ve 12 araç sorgulandı
Yeni Kaledonya’daki şiddet olaylarında can kaybı 6’ya yükseldi
Midibüsle ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
Adana merkezli 4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu: 50 milyon lira değerinde altın ele geçirildi
Motosikletle bariyerlere çarpan 2 arkadaş hayatını kaybetti
Milli Savunma Bakanlığı: "Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ terör...
İzmir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 10 tutuklama
ABD’deki hortum felaketinde ölü sayısı 7’ye yükseldi
Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu