Ankara Valisi Şahin: “5 çalışan maalesef rahmetli oldu, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi”

Ankara Valisi Vasip Şahin, Siteler'de bir mobilya atölyesinde çıkan yangına ilişkin, 'Hepimize geçmiş olsun. Dumandan etkilenen 5 çalışan maalesef rahmetli...

Ankara Valisi Vasip Şahin, Siteler'de bir mobilya atölyesinde çıkan yangına ilişkin, "Hepimize geçmiş olsun. Dumandan etkilenen 5 çalışan maalesef rahmetli oluyor. Şu an yapılan tespitler bunlar, birde itfaiye erimiz dumandan etkileniyor." dedi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Altındağ ilçesindeki mobilyacılar sitesindeki 4 katlı fabrikada çıkan yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ankara Valisi Şahin, "Hepimize geçmiş olsun. Ölenlere rahmet diliyoruz. Burada ağırlıklı olarak koltuk ve döşeme imalatı yapılan bir işyeri. İtfaiyecilerden aldığımız bilgiye göre, yangın ikinci katta başlıyor ve üst katlara sirayet ediyor." dedi.

Şahin, açıklamasının devamında, "Yoğun duman üreten malzemeler işyerinde bulunuyor ve dumandan etkilenen 5 çalışan maalesef rahmetli oluyor. Şu an yapılan tespitler bunlar, birde itfaiye erimiz dumandan etkileniyor. O da ayakta tedavi edildikten sonra görevinin başına dönüyor" ifadesini kullandı.

Vali Şahin, ölenlerin Suriyeli olduklarına ilişkin sorulan soruya da "Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı araştırmalarını sürdürüyor." diye konuştu.

Asayiş Haberleri

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine karşı “Kalkan-21” operasyonu: 16 şüpheli yakalandı, 12’si tutuklandı
Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı
1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı