Ankara’da Ramazan Pidesine Zam Yok

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'da Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pideye bu yıl zam yapılmayacağını açıkladı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'da Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pideye bu yıl zam yapılmayacağını açıkladı.

Bezci, ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi'nin kararıyla Ankara'da 250 gram Ramazan pidesinin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 1,5 liradan satılacağını söyledi. Ankaralılar'ın ve ATO üyelerinin Ramazan ayını kutlayan Bezci, "Ramazan ayının tüm İslam alemine ve ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini dilerim" dedi.

ATO Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Üyesi İlhami Özdemir de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ankara'da faaliyet gösteren ATO üyesi fırıncılarla gerçekleştirdikleri toplantıda Ramazan pidesine zam yapmama kararı aldıklarını bildirdi. Özdemir, geçen yıl 250 gram pidenin 1,5 liradan satıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Ramazan pidesinin gramajı ve fiyatı bu yıl da değişmeyecek. Mübarek Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle fırıncı esnafı ile yaptığımız toplantıda zam yapmama kararı aldık. 250 gram pideyi geçen yıl olduğu gibi 1,5 liradan satacağız. Zam yapmayarak özveride bulunan meslektaşlarıma bu kararlarından dolayı teşekkür ederim. Ramazan ayının esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Ekonomi Haberleri

Halk pazarına yoğun ilgi
İstanbul’da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
Sarıgöl’de taze bağ yaprağı alımları devam ediyor
Hepsiburada, drone ile teslimatı test ediyor
Mersin Valisi Pehlivan: "2024 yılı başından bu yana 8 bin 242 kişi işe yerleştirilmiştir"
BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe
EPDK Başkanı Yılmaz: “Tüketicilerimizin enerji tedarikinin aksatılması riskini gördüğümüz durumlarda gerekli tedbirleri kararlılıkla alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”
Hitit Üniversitesi’nde bölgesel kalkınma odaklı çalışmalar masaya yatırıldı
Akçakoca ve Ereğli ekonomisi masaya yatırıldı
ATO Başkanı Baran: "Ülkemizin ihracatında, e-ihracat yüzde 1,5’luk paya sahip"