Ankaralı öğrenciler Düzce’ye hayran kaldı

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltur A.Ş. geçtiğimiz haftalarda Ankara’da katıldığı fuarda Düzce’yi merak ettiklerini söyleyen üniversite öğrencilerini Düzce’de misafir etti.Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, turizm sektörünün g...

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltur A.Ş. geçtiğimiz haftalarda Ankara’da katıldığı fuarda Düzce’yi merak ettiklerini söyleyen üniversite öğrencilerini Düzce’de misafir etti.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, turizm sektörünün gelişmesi ve özellikle gençlerin kamp ve doğa yürüyüşü rotalarına Düzce’yi katmaları amacıyla başlattığı gezi hizmetleri içinde, Ankara’dan üniversite öğrencilerini ağırladı. Ankara’daki fuarda Beltur A.Ş. standını ziyaret eden öğrenciler Düzce’yi merak ettiklerini söylerken, Düzce Belediyesi’nin daveti ile karşılaştılar.
Beltur rehberliğinde düzenlenen gezilerde Akçakoca Fakıllı Mağarası, Konuralp Antik Kenti, Aydınpınar Şelalesi, Efteni Gölü, Mutfak Sanatları Merkezi’ni ziyaret eden gençler, Düzce’ye hayran kaldı.
Turizm noktalarının kalıcı rotalar içinde yer alması ve yerel lezzetlerin tanıtılması konusunda önem verilen geziler, bahar aylarının gelmesi ile birlikte Düzceliler için de düzenlenmeye devam edecek. Gez-Gör rotaları yeni dönem için geliştirilerek, hava şartlarının uygun olduğu dönemlerde Düzceliler için geziler sürdürülecek.

Kültür Haberleri

Siemens Healthineers Türkiye’den hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi
Kapadokya Gastronomi Festivali ‘Kapadokya’da Bahar Sofraları’ sona erdi
Tescilli ‘Adana hasır örgü bileklik’ geçmişi geleceğe taşıyor
’Vakıf İstanbul’ sergisi sanatseverlerle buluştu
Fethiye’de ’Delbek’ kursuna yoğun ilgi
Kyzikos’un mirası sanatla günümüze taşınıyor
Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi açıldı
Kızılay’dan 8 Mayıs Dünya Kızılay ve Kızılhaç Günü’nde anlamlı sergi
FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi
Arnavutköy Belediyesi’nden anneler gününe özel el emeği sergisi