Anneler Günü’nü yeşil sahada anneleriyle kutladılar

Denizli'de Yeşil Çivril Belediyespor alt yapı oyuncuları 08 Mayıs Anneler Günü'nü yeşil sahada anneleriyle karşılıklı futbol oynayarak kutladı.

Denizli'de Yeşil Çivril Belediyespor alt yapı oyuncuları 08 Mayıs Anneler Günü'nü yeşil sahada anneleriyle karşılıklı futbol oynayarak kutladı.

Çivril Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Anneler günü dolayısıyla "Annemle Futbol Oynuyorum" etkinliği düzenledi. İlçe stadında düzenlenen organizasyonda Çivrilspor alt yapı oyuncuları ve anneleri karşılıklı futbol oynadı. Maç sonunda genç oyuncular annelerinin kullandığı penaltı atışlarını kurtarmaya çalıştı. Maç ve penaltı atışları sonrasında Anne ve genç futbolculara teşekkür eden başkan Niyazi Vural "Hayatımızın her anında yanımızda olan, ayakları altında cenneti, yüreğinde hayatın her güzelliğini taşıyan, sevgiyle sarıp şefkatle kucaklayan en kıymetli varlıklarımız, annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

Spor Haberleri

Konyaspor: "Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu."
Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum"
Sergen Yalçın: "Ödemelerle ilgili hiçbir sıkıntı yok"
Süper Lig’de 34. hafta görünümü
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)
Alanyaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı
Salomon Çeşme Yarı Maratonu için koordinasyon toplantısı yapıldı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)
Erel’in heyecanı salona sığmadı, hareketleriyle Vural’a benzetildi