Antalya Emniyeti’ndeki FETÖ/PDY operasyonu

Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 41 polisten 38'i tutuklanırken,...

Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 41 polisten 38'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 Ağustos tarihinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda aralarında daha önceki dönemlerde görev yapmış 7 müdür ile 12 başkomiserin de bulunduğu 41 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda 1 dolar, Sızıntı dergisi ve Zaman gazetesi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitaplar ile kriptolu haberleşme programları bulunduğu bildirildi. Hakkında gözaltı kararı bulunan Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Ş.Ü.'nün ise firari olduğu ve arandığı öğrenildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan 41 şüpheli FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 38'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı
Bursa’da iplik fabrikasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Kızını taciz eden kişiyi sokak ortasında av tüfeğiyle öldürdü
Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci tarafından öldürülen okul müdürünün cenazesi Adli Tıp Kurum’undan alındı
Tuzla’da tır yangını
İzmir’de alev alev yanan tarihi bina küle döndü
Polis ehliyet istedi, alkollü sürücü ise ayakkabı: İlginç diyalog kamerada
Karaman’da cip ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Kütahya’da tefeci operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı
Yunanistan’da Filistin’e destek gösterisine polis müdahalesi