Antalya’da 5. kattan düşen kedi için seferber oldular

Sakarya'da bir yavru köpeğin, patileri ve kuyruğunun kesilmesi sonucu ölmesi ve 5 yavru köpeğin aynı ilde ölü bulunması ülke genelinde büyük tepki çekti.

Antalya'da 5. kattan düşen kedi için vatandaşlar seferber oldu.

Sakarya'da bir yavru köpeğin, patileri ve kuyruğunun kesilmesi sonucu ölmesi ve 5 yavru köpeğin aynı ilde ölü bulunması ülke genelinde büyük tepki çekti. Antalya'da hayvanseverler ise 5. kattan düşen bir kediyi yaşatmak için adeta birbiriyle yarıştı.

Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi'nde kaldırımda yürüyen vatandaşlar havadan önlerine bir kedinin düştüğünü gördü. Hareketsiz yerde kalan kedinin yardımına hemen çevre esnaf ve vatandaşlar koştu. 4 yavrusu olduğu öğrenilen kedinin ağzından kan geldiğini gören vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi hayvan ambulansından yardım istedi. Bu sırada kedinin sahibinin arkadaşı genç kız gelerek "Şişko ne olur ölme" diyerek büyük üzüntü yaşadı. İsmi "Şişko" olan kediyi kafasına su dökerek hayatta tutmaya çalışan hayvanseverler adeta seferber oldu. Ağır yaralı olan kedi gençler tarafından özel bir kliniğe götürüldü.

Asayiş Haberleri

Seyir halindeki araç alev aldı
Öğretmen eşini öldüren ve 19 suç kaydı bulunan koca tutuklandı
Okuldan el ele çıkan kardeşleri kaza ayırdı
Mardin’de 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 9 gözaltı
Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
300 bin TL’lik römorku çalıp boyayan şahısları jandarma yakaladı
Karabük’te 4 ayrı operasyonda 200 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Jandarmadan kaçak kazı baskını
Takla atan araçta kaza anı saniye saniye kaydedildi
Zemin katta çıkan yangın büyümeden söndürüldü