Antalya’da 7 istihbaratçı jandarma tutuklandı

Darbe girişimi soruşturması kapsamında adliyeye çıkartılan Antalya İl Jandarma İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A.'nın da aralarında bulunduğu 7...

Darbe girişimi soruşturması kapsamında adliyeye çıkartılan Antalya İl Jandarma İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A.'nın da aralarında bulunduğu 7 asker tutuklandı.

Antalya'da darbe girişimi soruşturması kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından gözaltına alınan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A. ve 6 subay ile astsubay, bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. İstihbarat Komutanı Binbaşı Murat A. ile 6 asker, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü gözaltında

Öte yandan, Antalya'da FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta görevden alınan ve kaçtığı İstanbul'da yakalanan Antalya Emniyet Müdürlüğü Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü Nurullah Güler'in de arasında bulunduğu 25 emniyet personeli ile 14 gazetecinin sorgusu devam ediyor.

Asayiş Haberleri

Alanya’da şampiyonluk kutlamasında boş araziye atılan meşale yangın çıkardı
Kutlamaları izleyen küçük çocuğa araba çarptı
Mersin’de feci kazaya tanık olan vatandaş o anları anlattı
Adana’da trafik kazası: 2 yaralı
Mersin’deki feci kazada gözyaşları sel oldu
Alanya’da drift yapan sürücüye ceza yağdı
Mersin Valisi Pehlivan: "10 vefatımız, 39 da yaralımız var"
Bakan Yerlikaya: "Mersin’deki kazada 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Mersin ili Tarsus elçesi Yenice Mahallesi mevkiinde otobanda iki binek araç ve bir kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazad...
Kayalıklardan düşen Kuşadalı dağcı hayatını kaybetti