Antalya’da ekipleri alarma geçiren olay

Antalya'da kanalizasyona giren hırsızlık şüphelilerinden birinin elektrik akımına kapıldığı ihbarı polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi.

Antalya'da kanalizasyona giren hırsızlık şüphelilerinden birinin elektrik akımına kapıldığı ihbarı polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler koku ve seslerin geldiği kanalizasyonda inceleme yaptığı sırada şüpheliler bir mahalleden diğer mahalleye geçiş yaparak izlerini kaybettirdi.

Ekipleri alarma geçiren olay, öğlen saatlerinde Kepez ilçesi Gazi Bulvarı'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3 hırsızlık şüphelisinin kanalizasyona girdiği ve elektrik akımına kapıldığı ihbarını alan polis ekipleri bölgeye geldi. Kanalizasyon içerisinden ses ve koku gelmesi üzerine olay yerine elektrik firması personeli, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede bulunamayan şüphelilerin kanalizasyonun diğer çıkış noktasından farklı bir mahalleye geçerek firar ettiği anlaşıldı. Ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Asayiş Haberleri

Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu
Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi
Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 yaralı
Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı
İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale
Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında
Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalelere rağmen şehit oldu"
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere teslim oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipl...