Antalya’da kışın deniz keyfi

Soğuk hava yurdun büyük bölümünü etkisi altına alırken, güneşin yüzünü gösterdiği birkaç saati fırsat bilenler Antalya'da denizin keyfini çıkardı.

Soğuk hava yurdun büyük bölümünü etkisi altına alırken, güneşin yüzünü gösterdiği birkaç saati fırsat bilenler Antalya'da denizin keyfini çıkardı.

Soğuk ve karlı hava Antalya'da da etkisini gösteriyor. 3 gündür devam eden yağışlı havanın ardından sabah saatlerinde güneş yüzünü gösterdi. Havanın 14, deniz suyu sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü kentte bazı vatandaşlar Konyaaltı Sahilinde denize girdi. Sahil kesiminde güneşlenen ve kitap okuyanların da olduğu görüldü. Güney Koreli çiftin öz çekim yapma çabaları ise renkli görüntüler oluşturdu.

Denize giren Şerafetttin Uysal, "Antalya'da her gün denize giriyoruz. Deniz suyu sıcak, soğuk olsa da biz alışkınız. Şehrimiz çok güzel bir yer, dört mevsim bir arada. Antalya'ya kış gelmiyor. 40 dakikaya yakın yüzdüm hiç üşümedim. Denize gelmezsem hasta olurum" dedi.

Türkiye Haberleri

Afetzede çocuğun akülü arabayla annesinin mezarını ziyareti yürekleri dağladı
Bayburt’ta yeni adliye binası yapılacak
(Özel) "Tarlasını yola çevirenlere" kızdı, tabelayı dikti
Dershaneden dönerken bombalı saldırıda şehit olan Oğulcan’ın annesi, evladının okul elbisesiyle hasret gideriyor
Niğde’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Yurtta hava durumu
Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı
Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır."
Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılması için harekete geçildi."
Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası