Antalya’da kurusıkı tabancayla intihar teşebbüsü

Antalya'da bunalıma girdiği iddia edilen genç, kurusıkı tabancayla kafasına sıktı.

Antalya'da bunalıma girdiği iddia edilen genç, kurusıkı tabancayla kafasına sıktı. Olaya şahit olan eniştesinin polise verdiği ifadede, "Tabancanın şarjörünü çıkarmıştım ama bana, "ben çoktan mermiyi silaha sürdüm, hakkını helal et" diyerek kafasına sıktı" dediği öğrenildi.

Olay, Kepez ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi 6264 sokakta bulunan boşluk alandaki bir ağacın altında meydana geldi. İddialara göre, borçları nedeniyle bunalıma giren M.H. (24), eniştesi Davut K.'nin motosikletini alarak, ağacın altına park etti ve burada oturmaya başladı. Bir yandan da alkol alan M.H.'yi gören eniştesi yanına gelerek, sohbet etmeye başladı. M.H.'nin elinde kurusıkı tabanca olduğunu fark eden Davut K., şarjörü çıkarttı ve ikna etmeye başladı. Yine iddiaya göre M.H. ise, "Ben çoktan mermiyi silaha sürdüm, hakkını helal et" diyerek, kafasına ateş etti.

Davut K. durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. M.H., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Antalya’da kurusıkı tabancayla intihar teşebbüsü

Antalya’da kurusıkı tabancayla intihar teşebbüsü

Asayiş Haberleri

Futbol turnuvasında 3 kişiyi yaralayan şüpheli yakalandı
Elazığ’da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
Reşadiye’de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 kişi yaralandı
Şırnak’ta asayiş ve terör operasyonu: 46 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen ’Bozdoğan-32’ operasyonuyla DEAŞ silahlı terör örgütü ile bağlantılı olduğu ve bomba yapım konusunda bilgi sahibi olduğu tespit edilen K.A., aynı iş...
Yayaya çarpan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı
Dalyan’da otel yangını
Hapis cezası bulunan firari uyuşturucu ve silahla yakalandı
Burdur’da otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Şehit polis memuru, Afyonkarahisar’da son yolculuğuna uğurlanacak