Antalya’da uyuşturucu operasyonları: 6 gözaltı

Antalya'da düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 15 kilo 500 gram skunk maddesi ile 5 bin 100 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Antalya'da düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 15 kilo 500 gram skunk maddesi ile 5 bin 100 adet ecstasy hap ele geçirildi. Olaylarla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar kapsamında Ö.E. ve S.S.'nin bulunduğu aracı Dumlupınar Caddesi üzerinde durduran görevliler yaptıkları aramada, 9 kilo 500 gram Skunk (Esrar) maddesi, 5 bin 100 adet ecstasy hap ve 3 bin 675 TL para ele geçirdi. Çalışmanın devamında organizasyon ile irtibatlı olduğu değerlendirilen M.Ç. ve T.H. de görevliler tarafından yakalandı.

Çalışmalarına devam eden görevliler, A.S. ve V.U.'nun İstanbul ilinden yüklü miktarda getirdikleri uyuşturucu maddeyi kent merkezinde pazarlayacağı bilgisine ulaştı. A.S. ve V.U.'yu takibe alan görevliler Gebizli Mahallesi Termesos Bulvarı üzerinde kovalamaca sonucu yakaladı. Araç içerisinde yapılan aramada daralı 16 kilo Skunk maddesi ele geçirildi.

İki olayda da gözaltına alınan Ö.E., S.S., M.Ç., T.H., A.S. ve V.U. emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Polislere destek için polis merkezine akın ettiler
Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu
Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi
Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 yaralı
Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı
İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale
Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında
Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalelere rağmen şehit oldu"
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere teslim oldu