Aracın çarptığı yaşlı amca için tüm sokak halkı seferber oldu

Bilecik'te geri geri manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan kanlar içinde kalan 80 yaşındaki amca için tüm sokak halkı adeta seferber oldu.

Bilecik'te geri geri manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan kanlar içinde kalan 80 yaşındaki amca için tüm sokak halkı adeta seferber oldu. Kanlar içinde yerde yatan adam için vatandaşlardan biri kafasını, biri ayaklarını tutarken, bir diğeri de kanayan burnu için tampon yaptı.

Kaza, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde meydana geldi. Cumhuriyet ve Fevzi Çakmak caddelerinin kesiştiği noktada, Önder E., kullandığı 11 DA 881 plakalı otomobil geri geri manevra yaparken yolun karşısına geçmek isteyen terzi Ahmet Güneyce'ye (80) çarptı. Yere düşerek yaralanan adamı kanlar içinde yerde gören sokaktaki esnaf ve vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kanlar içinde yerde yatan adam için vatandaşlardan biri kafasını, biri ayaklarını tutarken, bir diğeri de kanayan burnu için tampon yaptı. Uzun süre yaralı halde yerde ambulans bekleyen yaşlı adam, hastaneye çevredeki bir vatandaşın aracıyla götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Aracın çarptığı yaşlı amca için tüm sokak halkı seferber oldu

Aracın çarptığı yaşlı amca için tüm sokak halkı seferber oldu

Aracın çarptığı yaşlı amca için tüm sokak halkı seferber oldu

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 11 şüpheliye daha tutuklama kararı
Hatay’da 200 yıllık binadaki yangının sebebi araştırılıyor
Bursa’da 3 çocuğu ısıran köpeklere polisin müdahalesi kamerada
Firari eski emniyet müdürü araçla kaçarken yakalandı
Canlarını hiçe sayıp motosiklete 5 kişi bindiler
Midesinden 100 kapsül uyuşturucu çıktı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösterdikleri belirlenen 11 şüpheli daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Seyir halindeki araç alev aldı
Öğretmen eşini öldüren ve 19 suç kaydı bulunan koca tutuklandı
Okuldan el ele çıkan kardeşleri kaza ayırdı