Arapça kursunu başarıyla bitiren kursiyerler sertifikalarını aldı

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde devam eden yaz dönemi kursları kapsamında kadınlara yönelik düzenlenen Arapça kursunu...

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde devam eden yaz dönemi kursları kapsamında kadınlara yönelik düzenlenen Arapça kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Ergün Göze Salonu'nda düzenlen törene Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Baral ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Baral, Sivas Belediyesi ile ortaklaşa birçok çalışmaya imza attıklarını ifade ederek,"Örgün ve yaygın eğitimin her boyutunda çalışmalarımı sürdürüyoruz. Bir hanım kardeşimizin eğitilmesi, toplumun eğitilmesidir. Toplumun eğitilmesi ise ülkenin geleceği adına en önemli yatırımdır" şeklinde konuştu.

Çok verimli bir çalışma süreci geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ise ilerleyen dönemde mevcut kültür merkezlerine ilaveten, Şehyşamil ve Tuzlugöl Mahallesi başta olmak üzere şehrin bazı noktalarında yeni kültür merkezleri inşa edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Arapça kursunu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 91 kursiyere belgeleri takdim edildi.

Arapça kursunu başarıyla bitiren kursiyerler sertifikalarını aldı

Arapça kursunu başarıyla bitiren kursiyerler sertifikalarını aldı

Yerel Haberleri

Başkan Mandalinci Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’ni ağırladı
Su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur toprağa verildi
İŞKUR Müdürü Sarıçam iş birliği ziyaretlerini sürdürüyor
Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 163. günde sürüyor
Polis memuru Arslan, törenle son yolculuğuna uğurlandı
Sayıştay Başkanı Metin Yener Kars’ta
Eyyübiye Belediyesi mali durumunu kamuoyu ile paylaştı
Seyyid Tâhâ-i Hakkâri ve Seyyid Abdullah-ı Şemdini Hazretlerinin kabri yenileniyor
Yunusemre Belediyesinde engelli birimi hayata geçecek
Antalya’nın kadın muhtarları bir araya gelip hem öğrendiler hem eğlendiler