Ardahan CHP’de istifa depremi

CHP Ardahan İl Yönetim Kurulu üyesi Soner Aşık ve İl Disiplin Kurulu üyesi Engin Dursun partideki görevlerinden istifa etti.

CHP Ardahan İl Yönetim Kurulu üyesi Soner Aşık ve İl Disiplin Kurulu üyesi Engin Dursun partideki görevlerinden istifa etti. İstifa dilekçelerini hazırlayan Soner Aşık ve Engin Dursun, dilekçelerini partiye vereceklerini söyledi.

İstifa gerekçesini açıklayan Aşık ve Dursun, önceki gün yapılan Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimlerinde kendi partimizden bir adayın olmasına rağmen, başka partinin adaylarını desteklemelerinin kabul edilecek gibi olmadığını savunarak, partideki görevlerinden istifa etme kararı aldıklarını ifade ettiler.

Artık Ardahan'da mevcut yönetimle hareket etmenin bir anlamı olmadığını dile getiren İl Yönetim Kurulu üyesi Soner Aşık ve İl Disiplin Kurulu üyesi Engin Dursun, "Her zaman Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasını yaptılar.

Siyaset Haberleri

Hamas yetkilisi: "İsrail’in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu”
Aliyev: “Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları yakın zamanda Almatı’da bir araya gelecek”
Biden ve Netanyahu telefonda görüştü
Fransa Dışişleri Bakanı Sejourne: “İsrail ve Hizbullah’ın bu gerilimi sürdürmesinde kimsenin çıkarı yok”
Dışişleri Bakanı Fidan, Yemen Dışişleri Bakanı Zindani ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan, AB Yüksek Temsilcisi Borrell ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan, Filistin Başbakanı Mustafa ile telefonda görüştü
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: “Erbil Başkonsolosluğumuz devreye girmiş olup, gerekli destek ve yönlendirme sağlanmaktadır”
İYİ Parti’de liyakatsizlik istifası
YTP lideri Yılmaz: “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır”