Arkadaşını vuran şüpheli adliyeye sevk edildi

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde alkollü bir eğlence mekânında meydana gelen olayda arkadaşının ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan şahıs...

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde alkollü bir eğlence mekânında meydana gelen olayda arkadaşının ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan şahıs adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Hoşnudiye mahallesi İsmet İnönü caddesindeki alkollü bir mekanda çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İddialara göre şüpheli İhsan Ö. ve birlikte oturduğu arkadaşı Baturhan A., yakınlarındaki bir masada bulunan Veysel B. ile tartışmaya girdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle yanında taşıdığı silaha davranan İhsan Ö., Veysel B.'yi kolundan, araya giren arkadaşı Baturhan A.'yı da başından yaralandı. Ağır yaralanan Baturhan A., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan İhsan Ö., İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Büyükdere mahallesinde arkadaşları Sinan İ. ve Murat N. ile birlikte yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Arkadaşını vuran şüpheli adliyeye sevk edildi

Arkadaşını vuran şüpheli adliyeye sevk edildi

Asayiş Haberleri

Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine karşı “Kalkan-21” operasyonu: 16 şüpheli yakalandı, 12’si tutuklandı
Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı
1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı