Arpaçay’da kaymakam uygulama yaptı

Arpaçay’da Kaymakam Muhammed Burak Akköz, güvenlik güçleriyle birlikte asayiş uygulamasın katıldı.Kars’ın Arpaçay ilçesinde, Kaymakam Muhammed Burak Akköz’ün öncülüğünde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Gülveren ve İlçe...

Asayiş

Arpaçay’da Kaymakam Muhammed Burak Akköz, güvenlik güçleriyle birlikte asayiş uygulamasın katıldı.
Kars’ın Arpaçay ilçesinde, Kaymakam Muhammed Burak Akköz’ün öncülüğünde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Gülveren ve İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Aykut Bağcı’nın katılımıyla asayiş ve güvenlik uygulaması gerçekleştirildi.
Uygulama kapsamında, ilçenin çeşitli noktalarında trafik denetimleri yapıldı, şüpheli araçlar ve şahıslar üzerinde aramalar yapıldı.
Kaymakam Akköz, uygulama sırasında güvenlik güçleriyle birlikte sahada bulunarak, uygulamanın etkinliğini yerinde denetledi ve vatandaşlarla iletişim kurarak güvenlik konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
Arpaçay’da güvenlik ve asayiş uygulamalarının devam edeceği öğrenildi. Gece geç saatlere kadar süren uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, yapılan aramalarda 10 tabanca, 10 tüfek, 196 mühimmat ele geçirildi.
Ayrıca şüphelilerin yakalanmasına yönelik 34 adrese operasyon düzenlenerek arama yapıldı. Şüpheli 34 kişi gözaltına alınırken, 21 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 13 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arpaçay göçmen kaçakçılarına yönelik çalışmalarda ise 1 organizatör ve 7 düzensiz göçmen yakalanarak İlçe Emniyet Amirliği’ne getirildi. Arpaçay’da asayiş ve güvenlik uygulamalarının süreceği öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Rusya’nın Kamçatka Yarımadası açıklarında 8,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Rusya ve Japonya’nın pasifik kıyıları ile Pasifik Adaları’na yönelik tsunami uyarısı yapıldı
Aksaray’da 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Gençler arasındaki kavga kamerada... Polis biber gazı sıktı, gözaltına aldı
Bursa’da tekstil fabrikasında yangın
İstanbul Valisi Davut Gül’den Çekmeköy’deki sünger fabrikasındaki yangına dair açıklama
Yarı çıplak alkollü şahıs, karayolunda araçların önüne atladı
Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı
Uşak’ta saman yüklü kamyonet alev aldı: Karı-koca yaralandı
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Siirt’te minibüsün çarptığı 12 yaşındaki kız ağır yaralandı