Arsinspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor

TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor.Kulüp Genel Sekreteri Muammer...

TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, üzerlerindeki rehaveti atarak, kötü gidişatlarına dur demek istediklerini söyledi.

Son haftalarda kötü sonuçlar aldıklarını, iyi oynamadıklarını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

"Belki de ligdeki durumumuzdan dolayı takımımızın üzerinde rehavet var ancak bunu üzerimizden atmamız lazım. Zira ligde kalan 6 maçın 4'ünü zivedeki takımlarla oynayacağız. Bu maçlardan en iyi sonuçları almak zorundayız. Bunlardan biri de Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı. Zort maç olacağını biliyoruz fakat biz de bu sezon deplasmanlarda iyi maçlar çıkaran bir ekip olduk. Bu maçta da ortaya iyi performans koyarak hem kötü gidişimize 'dur' demek hem de çıkışa geçmek istiyoruz. Bu nedenle Denizli'den puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız."

Şahin, Denizli Büyükşehir Belediyespor'un ligin zirvesinde yer alan ekiplerden olduğunu ifade ederek, rakiplerini gözlerinde büyütmediklerini, sahada düşündükleri oyunu ortaya koyup istediklerini alacaklarını kaydetti.

Yerel Haberleri

Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu
ESO model fabrika ile firmalarda yüzde 200 verimlilik artışı sağlandı
Başkan Kurt yağmur duasına katıldı
Başkan Tutdere’den su kesintisi açıklaması
Şahinbey Belediyesi temizlik videosuyla gündem oldu
11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’na Eskişehir’de yoğun ilgi