Asansör denetimi için işbirliği

Muratpaşa Belediyesi, apartmanlarda, iş ve alışveriş merkezlerinde her gün binlerce insanın kullandığı asansörlerinin denetimi için Makina Mühendisleri...

Muratpaşa Belediyesi, apartmanlarda, iş ve alışveriş merkezlerinde her gün binlerce insanın kullandığı asansörlerinin denetimi için Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'yle işbirliğine hazırlanıyor.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, belediye ve sivil toplum örgütü iş birliği için yapılacak protokollerle ilgili ön görüşme gerçekleştirildi.

Başkan Uysal, sivil toplum örgütleriyle işbirliğini önemsediğini belirterek meslek odaları eliyle bazı teknik hizmetlerin yürütülebilmesinin sosyal bütünleşme açısından da önemli olduğuna vurgu yaptı. MMO Şube Başkanı Hamamcıoğlu da özellikle asansörlerin denetlenmesi konusunda Muratpaşa'yla örnek bir işbirliği sergilediklerini söyledi. Hamamcıoğlu, işbirliğine ilişkin ön protokolü Başkan Uysal'a sundu.

Yerel Haberleri

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi
Göcenoluk’ta yağmur duası ve sıla-i rahim etkinliği
Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu