ASKON’dan KAYSO Başkanı Büyüksimitçi’ye ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri Şubesi yıl sonunda gerçekleştirecekleri etkinlik sebebiyle kurumlarla istişare toplantılarına Kayseri Sanayi...

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri Şubesi yıl sonunda gerçekleştirecekleri etkinlik sebebiyle kurumlarla istişare toplantılarına Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile devam etti.

ASKON, Kayseri sanayisinin en önemli temsilcisi KAYSO ile bir araya geldi. Kayseri'nin 5 bin yıllık ticari anlayışa sahip olduğunu belirten KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri'de 42 milyon metrekarelik alanda üretim yapıldığını, teknolojik ve savunma sanayi ağırlıklı 4. OSB'nin de kurulma çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi öncülüğünde gerçekleşecek etkinliğin bu köklü geçmişle birlikte harmanlandığında şehrimize katma değer katacağını belirtti.

Başkan Büyüksimitci bu etkinlikte ASKON'a her türlü destek vereceklerini her zaman yanında olacaklarını belirtti. Toplantıda KAYSO adına Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Başkanı Ahmet Oğuzbas, Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve Başkan Mehmet Büyüksimitçi hazır bulundu.

ASKON adına Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Sarptaş, Vehbi Dilbaz, Alperen Murat, Hüseyin Saccıoğlu, Selçuk Sahin ve Başkan Ali Özcan hazır bulundu.

ASKON’dan KAYSO Başkanı Büyüksimitçi’ye ziyaret

ASKON’dan KAYSO Başkanı Büyüksimitçi’ye ziyaret

Ekonomi Haberleri

Çorum’daki konaklama tesisleri OKA’yla sürdürülebilir turizm standartlarına hazırlanıyor
Denemek için karabuğday ektiler, çölyak hastalarından gelen taleplere yetişemez hale geldiler
Beyşehir’de çilek bahçelerinde hasat mesaisi başladı
Arap acenteler Samsun’a hayran kaldı, ilk tur kayıtları yapıldı
Kiraların el yaktığı Kars’ta 230 konut satıldı
Güney Marmara’da bu yıl tarımda verim yüksek
Halk pazarındaki fiyatlar vatandaşın yüzünü güldürdü
Türkeli Sahil Yolu Kasım ayında açılacak
Samsun’da 4 ayda 6 bin 650 konut satıldı
Başkan Çavuşoğlu’ndan emeklilere müjde