ASMEK’te yeni dönem heyecanı

ASMEK yeni dönem kayıtları başladı. Türkiye'nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından olan ASMEK'te, eğitim almak isteyenler öncelikli olarak internet...

ASMEK yeni dönem kayıtları başladı. Türkiye'nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından olan ASMEK'te, eğitim almak isteyenler öncelikli olarak internet üzerinden başvurularını yapacak.

Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda, 2017 - 2018 yılı eğitim dönemi için kayıtlar başladı. 3-5 Eylül tarihleri arasında vatandaşlar adresinden online kayıt yaptırabilecek. İnternet üzerinden ön kayıt yaptıran kursiyerlerin, 9 Eylül tarihine kadar evraklarını kurs merkezlerine teslim etmeleri gerektiği bildirildi.

51 farklı kurs

Antalya merkez ve ilçeleriyle 29 kurs merkezinde eğitim veren ASMEK, 51 farklı branşta binlerce kursiyer eğitecek. ASMEK'te bilgisayar, takı tasarımı, yabancı dil gibi temel eğitimlerin yanı sıra Topluluk Önünde Konuşma (Hitabet) Kursu, Butik Çikolata Yapımı ve Cenaze Hizmetleri gibi kurslar da büyük ilgi görüyor.

Eğitim Haberleri

Samsun’da çocuklara trafik eğitimi
BTÜ-SEM’de yeni dönem kayıtları devam ediyor
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
ÖSYM: "21 Nisan 2024 tarihinde uygulanan 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın (2024-ALES/1) sonuçları açıklandı."
Şahinkaya Academy Kampüs’ün konuğu Nevzat Aydın oldu
16 üniversite Niğde’de tanıtıldı
Kütahya OBM personeline deprem, sel ve heyelan eğitimi
ETÜ Kristal Parlamaya Devam Ediyor
Uşak’ta öğrencilere kırmızı düdük dağıtıldı
Bingöl’de Trafik Haftası etkinliği