Atalık tohumla üretilen kerevizlere büyük ilgi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesi’nde yıllardır dedesinden kalan ata tohumu olan kereviz ile doğal ürün alan üretici Hüseyin Karcı, kerevizlerin özellikle lezzetinden dolayı oldukça fazla ilgi gördüğünü söyledi.Sarıgöl ilç...

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesi’nde yıllardır dedesinden kalan ata tohumu olan kereviz ile doğal ürün alan üretici Hüseyin Karcı, kerevizlerin özellikle lezzetinden dolayı oldukça fazla ilgi gördüğünü söyledi.
Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesinde yaşayan Hüseyin Karcı adlı sebze üreticisi dedesinden kalma tohumlardan her yıl hem verimi hem de lezzeti yüksek kerevizler elde ediyor. Pazarda kerevizlerin büyüklüğüne göre tanesini 30-50 liradan satıldığını kaydeden sebze üreticisi Hüseyin Karcı, "Bizim Mahallemiz eskiden beri sebze üretimi ile hele biberleriyle ünlü birde doğal ata tohumu ile ürün almaktayız. Ancak son yıllarda birçok arkadaş üzümü seçti. Ben hem bağcılık hem de sebzecilik yapıyorum. Ata tohumlarını bir kaç yılda bir alıyorum. Pazarda ise alıcıları çok." dedi.

Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Temel amacımız enflasyonu düşürmek, kalıcı sosyal refahı sağlamak"
Başkan Güler: "5 yılda 15 milyar liralık yatırım yaptık"
Bakan Şimşek: “TCMB’nin döviz pozisyonu iyileşiyor, swap hariç net rezervler nisan başından itibaren 26,7 milyar dolar arttı”
DSO Başkanı Kasapoğlu; “Avrupa Birliği’nin Türkiye için önemli bir partner olduğuna inanıyoruz”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "TCMB’nin döviz pozisyonu iyileşiyor, swap hariç net rezervler nisan başından itibaren 26,7 milyar dolar arttı."
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: "Programımız çalışıyor, yeniden dengelenmeyle cari açık düşüyor, makro finansal istikrar güçleniyor ve güven artıyor. Azalan dış finansman ihtiyacı ve hızlanan dış kaynak girişiyle rezervl...
Kruvaziyer gemi 14 günde 3. kez Samsun’a geldi
Başkan Boyacı; “34 yıldır üyelerimizden aldığımız güç ve tecrübeyle yolumuza devam ediyoruz”
Bizim Toptan Market 183’üncü mağazasını Şırnak’ta açtı
TOBB Gaziantep GGK, genç girişimcileri Mert Başaran ile buluşturdu