Ataşehir’de yangın çıkan evde can pazarı kamerada

Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde içerisinde anne ile iki çocuğunun bulunduğu evde çıkan yangına ait yeni görüntüler ortaya çaktı.

Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde içerisinde anne ile iki çocuğunun bulunduğu evde çıkan yangına ait yeni görüntüler ortaya çaktı. Yangın çıkan evde mahsur kalan anne ve 2 çocuğun mahalle sakinleri tarafından pencerelerden alınarak kurtarılması kameralara saniye saniye yansıdı.

Ataşehir'de geçtiğimiz Pazar günü çıkan yangına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Yangın, 3 gün önce Ataşehir Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı binada çıkmıştı. İkinci katta çıkan yangın sırasında evde bulunan Rukiye Yılmaz ile 2 ve 5 yaşındaki iki çocuğu dairede mahsur kaldı. Evden çıkan alev ve dumanları fark edenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın esnasında evde mahsur kalan aileyi kurtarmak için mahalleli de seferber oldu. Vatandaşlar pencerede bulunan demir korkulukları kırarak ve esneterek anne ve çocukları kurtardı. Anne ve çocukların mahalleli tarafından kurtarılması cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Çocukların kurtarılma anı kamerada

Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, 2 katlı binada yangın çıkıyor. Mahalleli seferber olarak yangın çıkan evin penceresinde bulunan demir korkulukları kırarak anne ve çocukları kurtarıyor.

Ataşehir’de yangın çıkan evde can pazarı kamerada

Ataşehir’de yangın çıkan evde can pazarı kamerada

Asayiş Haberleri

Şırnak’ta asayiş ve terör operasyonu: 46 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen ’Bozdoğan-32’ operasyonuyla DEAŞ silahlı terör örgütü ile bağlantılı olduğu ve bomba yapım konusunda bilgi sahibi olduğu tespit edilen K.A., aynı iş...
Yayaya çarpan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı
Dalyan’da otel yangını
Hapis cezası bulunan firari uyuşturucu ve silahla yakalandı
Burdur’da otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Şehit polis memuru, Afyonkarahisar’da son yolculuğuna uğurlanacak
Gazze’de can kaybı 34 bin 488’e yükseldi
Yalova’da trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı
Motosikletle tehlikeli yolculuklar görüntülendi