Atık buzdolabı kasalarını duvara dönüştürdü

Van'ın Erciş ilçesinde ikamet eden Bekir Keleş isimli vatandaş, çöpten temin ettiği 350 adet atık buzdolabı kasasından 3 bin metrekare büyüklüğündeki...

Van'ın Erciş ilçesinde ikamet eden Bekir Keleş isimli vatandaş, çöpten temin ettiği 350 adet atık buzdolabı kasasından 3 bin metrekare büyüklüğündeki arsasının çevresini kapattı.

Çelebibağı Mahallesi'nde 7 kişilik ailesi ile birlikte yaşayan Bekir Keleş, evinin bulunduğu bahçenin duvarını maddi imkansızlık nedeniyle kapatamadığını, sonunda çöpten topladığı atık buzdolabı kasalarından bahçesinin çevresini kapattığını söyledi. Keleş, hem maliyetin çok yüksek olmasından hem de çevre temizliğine dikkatleri çekmek için böyle bir fikri gerçekleştirdiğini belirterek, "Çevrede çok sayıda atık buzdolabı kasası görünce bahçe duvarımı bunlarla örmeye karar verdim. Bulduğum buzdolabı kasalarını arabaya yükleyerek buraya getirdim. Buzdolabı kasalarının daha sonra yan yana dizip bahçe duvarını oluşturdum. Hem çevre kirliliğine dikkat çektim, hem de maliyeti düşük bir duvar sahibi oldum" dedi.

Atık buzdolabı kasalarını duvara dönüştürdü

Atık buzdolabı kasalarını duvara dönüştürdü

Yerel Haberleri

Hafız öğrenciler finalde yarıştı
Odunpazarı’nda mayıs ayı meclis toplantıları başladı
Özlü “Birlikte büyük projelere imza atacağız”
DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu
Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz”
Batman’da nefes borusuna simit kaçan öğrenci ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı
Gözler asırlık gelenek için gün sayıyor
Sinop’ta kayıp sulama boruları bulundu: Özel İdare kesmiş, komşu köy kaldırmış
Yalnız yaşayan kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı
Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor