Avrupa’yı keşfetmek isteyen gençlere seminer

İzmit Belediyesi, Avrupa’ya seyahat etmek isteyen gençler için bugün saat 16.30’da Talk&Smile Kafe’de DiscoverEU bilgilendirme semineri düzenleyecek.İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğüne bağlı AR-GE Birimi, Avrupa’ya seyahat...

İzmit Belediyesi, Avrupa’ya seyahat etmek isteyen gençler için bugün saat 16.30’da Talk&Smile Kafe’de DiscoverEU bilgilendirme semineri düzenleyecek.
İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğüne bağlı AR-GE Birimi, Avrupa’ya seyahat etmek isteyen gençlerin bilgilendirileceği DiscoverEU semineri düzenleyecek. 18 yaşındaki gençlere Avrupa’nın çeşitliliğini keşfetme, kültürel mirasını ve tarihini öğrenme; kıtanın her yerinden insanlarla ilişki kurma fırsatı sunan Erasmus programının bir faaliyeti olan seminer bugün 16.30’da Talk&Smile Kafe’de gerçekleşecek.
1 Temmuz 2005 ve 30 Haziran 2006 tarihleri arasında doğmuş olan gençlerin başvurabileceği DiscoverEU programına seçilen gençlere verilen seyahat kartı ile demir yolu ile seyahat edebiliyor.
Aynı zamanda kültür, eğitim, doğa, spor, yerel ulaşım, konaklama, gıda ve benzeri ziyaret ve faaliyetler için gençlere indirim sağlayan Avrupa Gençlik Kartı (EYCA) da veriliyor.

Eğitim Haberleri

Kastamonu Üniversitesi’nde milli teknoloji hamlesine destek sağlayacak çalıştay
Minik arkeologlar iş başında
Sungurlu Fen Lisesi’nde mezuniyet heyecanı
Şırnak’ta 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerine yılsonu etkinliği düzenlendi
Safranbolu’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi
Kars’ta LGS, TYT ve AYT deneme sınavı
Tavşanlı’ya modern bir öğretmenevi kazandırılıyor
Anaokulundaki öğrenciler için Kur’an-ı Kerim’e geçiş töreni düzenlendi
El emeği göz nuru eserler bu sergide
Bilim insanları Alanya’da mimarlık ve kentsel tasarımı konuştu