Aydın’da şüpheli ölüm

Aydın'da sabaha karşı bir apartmanın 4. Katının balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulunan bir çocuk annesi genç kadın hayatını kaybetti.

Aydın'da sabaha karşı bir apartmanın 4. Katının balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulunan bir çocuk annesi genç kadın hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı taraından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis tarafından kadının yakınlarının ifadesine başvurulduğu belirtildi.

Olay Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Buvarı üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye gece yarısı bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdiği iddia edilen M.K. isimli bir kadın apartmanın 4. Katından zemine atladı. 112 Acil servis ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye geitirlen bir çocuk annesi M.K. hekimlerin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın şüpheli bulunması üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile polis ölen kadının yakınlarının ifadesini alıp olay yeri çalışması başlatıı.

Aydın’da şüpheli ölüm

Aydın’da şüpheli ölüm

Yerel Haberleri

Bu çay ocağında duygulanmamak elde değil
Gazi torunları Çanakkale’de ecdat ile buluşuyor
Muhtarlardan Vali Ustaoğlu’na Ziyaret
Müşterilerinin anısını berber dükkanında yaşatıyor
Uşak Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Minik öğrenciler kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı
Amasya’da üniversiteliler İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti
’Sürdürülebilir Mutfak ve Atık Yönetimi Semineri’ gerçekleştirildi
Söke’de öğrenciler için kariyer günleri düzenlendi
Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: “Muhataplarımızla Gazze’ye alternatif yollardan yardım ulaştırılması için görüşmeye başladık”