Aydın’da uyuşturucudan bir haftada 7 kişi tutuklandı

Aydın il genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar...

Aydın il genelinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda son bir haftada 7 kişi tutuklandı.

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 18 Ocak-24 Ocak 2021 tarihleri arasında 82 olay ortaya çıkarıldı. 92 şüpheli hakkında işlem yapılan olaylarda 7 şüpheli tutuklandı, 1 şüpheliye ise adli kontrol tedbiri uygulandı. Emniyet ve jandarma birimlerince bir hafta boyunca ortaya çıkartılan olaylarda, 66,27 gram esrar, bin 51,15 gram metamfetamin, 53 adet sentetik ecza, 2,42 gram sentetik kannabinoid,21 gram kubar esrar,1,09 gram eroin 23.40 gram skunk, 3 adet lyrica ve 10 adet ecstasy ele geçirildi.

Yerel Haberleri

Asırlardır Hıdırellez’ı mezarlıkta kutluyorlar
Burhaniyeli güvenlik görevlisi gözyaşları arasında toprağa verildi
DBB Başkanları birimleri denetledi
Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü
Çocuklarını kanallardan uzak tutun
Kafasına poşet takılan leyleğin yardımına ekipler yetişti
Selçuk Üniversitesinde ‘Özgürlük için Kampüsteyiz’ nöbeti başladı
Tokat’ta minik Hatice’nin büyük iyiliği: Gazze’deki çocuklar için ödülünü bağışladı
ASÜ öğrencileri Gazze nöbetine başladı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni