Aydın’da vergi ödemeye gelenler kan bağışı yapıyor

Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için ülke genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılay’ı, kurumsal destekçi sayısını arttırmak amacıyla çeşitli kurumlarda kan bağış standı oluşturmaya başladı. Aydın’da Verg...

Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için ülke genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılay’ı, kurumsal destekçi sayısını arttırmak amacıyla çeşitli kurumlarda kan bağış standı oluşturmaya başladı. Aydın’da Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Vergi Dairesi Başkanlığı’nda başlatılan kan bağışı kampanyası vatandaşlardan yoğun destek aldı.
Mart ayına girilmesi ile birlikte en yoğun günlerini yaşayan Aydın vergi Dairesi’nde işlemlerini yapan vatandaşlara kan bağışının önemi hakkında bilgiler veriliyor. Sağlık durumu uygun olan pek çok vatandaş kan bağışında bulunuyor.
En çok kan ihtiyacının olduğu Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla çalışmaları hızlandıran Kızılay Yetkilileri, Ramazan ayında oruçlu olduğu için gündüz vakti kan bağışı yapamayanlar için iftar ve sahur arasında açık olacaklarını belirttiler.

Sağlık Haberleri

Uçak ambulansla Türkiye’ye getirilerek sağlığına kavuşan Türk hastadan teşekkür ziyareti
Yüksek tansiyon; felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini ise 6 kat artırıyor
Sağlık turizmi gelişiyor: Samsun’da 25 bine yakın turist sağlık hizmeti aldı
Eklem ağrılarına yüksek yoğunluklu elektromanyetik alan tedavisi
Prof. Dr. Saime Paydaş:
Uzmanı uyardı: "Fazla kilolu erkekler kısırlık riski altında"
Kuzey Afrika’dan gelen çöl tozları solunum sıkıntısına neden oluyor
Doç. Dr. Uysal, “Akdeniz Anemisi kalıtsal bir hastalıktır”
Öğrenciler velilerini ikna etti kan bağışına yoğun ilgi oldu
Hemşirelik mesleğinin duayenleri Medipol’de bir araya geldi