Aydınspor 1923, bu sezona iyi başladı

Spor Toto 2. Lig'de son dört sezonun ilk 6 haftasında tartışılır bir performans sergileyerek, kötü başlangıçlar yapan Aydınspor 1923, bu sezon bir level...

Spor Toto 2. Lig'de son dört sezonun ilk 6 haftasında tartışılır bir performans sergileyerek, kötü başlangıçlar yapan Aydınspor 1923, bu sezon bir level atlayarak topladığı 9 puanla son dört sezonun en iyi puan istatistiğini elde etti.

Aydınspor 1923, son üç sezondur kötü başladığı lige bu sezon da kötü başlasa da ilk 6 haftalık puan performansında son dört yılın en iyi görüntüsünü çizdi. Kötü başlangıçların ardından toparlanan ancak ligi istediği yerlerde bitiremeyen Efe, bu sezon ki 9 puanlık istatistiği ile teselli etti. Sezona Ankaragücü'ne 2-0 yenilerek başlayan ancak bir sonraki hafta evinde Kayseri Erciyespor'u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden siyah-beyazlılar, Hatayspor deplasmanında ise tek golle kaybetti. Ligin 4. haftasında evinde konuk ettiği Kastamonuspor'a 0-4 farklı kaybeden Aydınspor 1923'te bu karşılaşma sonrası radikal değişim yaşandı. İlk 4 haftada umduğunu bulamayan ve sadece 3 puan toplayan Aydın ekibi, Teknik Direktör Bahaddin Güneş'in ayrılması sonrasında göreve gelen Teknik Direktör Göksel Özdemir yönetiminde ise geçen hafta evinde Kırklarelispor'u 3-1, bu hafta ise Karşıyaka'yı deplasman 3-4 yenerek puanını 9'a çıkardı.

Lige Galibiyetle Başlayamıyor

Siyah-beyazlılar 2. Lig'e çıktığı 2013-2014 sezonunda 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 8 puan topladı. 2014-2015 sezonu 2. Lig'in en kötü sezon başlangıcı olurken Efe, 2 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 6 puan toplayabildi. 2015-2016 sezonunda da 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Aydınspor 1923, 2. Lig'deki ilk sezonunu aratmadı. Son dört sezonda lige galibiyetle başlayamayan Efe'nin kötü istatistiği sırasıyla 1-1'lik Çanakkale Dardanel beraberliği, 2-3'lük Bayrampaşa yenilgisi, 3-1'lik Tuzlaspor mağlubiyeti ve 2-0'lık Ankaragücü yenilgisinden oluşuyor.

Yerel Haberleri

Iğdır Emniyet Müdürü Sakarya, Ağrı Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti
Çorum Belediyesi, bakiye yükleme için KİOS sistemi kurdu
Ayağından çıkardığı botlarını yaşlı depremzedeye giydirmişti, kahraman itfaiyecinin ani ölümü Merzifon’u yasa boğdu
‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi
Göreve başlayan personellere genel uyum eğitimi verildi
Ayvacık Kaymakamı veda etti
Gölbaşı ilçesinde ‘Orman Benim’ kampanyası
Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü”
Eskişehir’de il tarımsal üretim planlama teknik komitesi 2’nci kez toplandı
İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı