Ayıyı parçalayıp çöpe attılar

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde çöp konteynerlerinin içinde ayıya ait et parçaları bulundu.Orhangazi’de temizlik görevlileri, Muradiye Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi Caddesi üzerinde çöp konteynerini boşaltmak için gittiklerinde karşıl...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde çöp konteynerlerinin içinde ayıya ait et parçaları bulundu.
Orhangazi’de temizlik görevlileri, Muradiye Mahallesi Endüstri Meslek Lisesi Caddesi üzerinde çöp konteynerini boşaltmak için gittiklerinde karşılaştıkları manzara ile şoka uğradı. Çöp konteynerlerinin içinde et parçası gören temizlik görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri et parçalarının ayıya ait olduğunu belirledi. Et parçalarını atan kişi ya da kişileri tespit etmek için çalışma başlatan polis, bölgeye yakın bir yerde oturan E.K.’nin evinin bahçesinde ayıya ait kafa parçası buldu. Bahçede bulunan kafa parçası ve çöp konteynerleri içinde bulunan et parçaları Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gömülmek üzere götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Asayiş Haberleri

Çatak’ta seyir halindeki otomobil yandı
Tokat’ta patlamada yaralananların hayati tehlikeleri bulunmuyor
4 kişinin yaralandığı kazada sürücü 257 promil alkollü çıktı
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 33 gözaltı
Yokuşu inen kamyona hiçbir araç yetişemedi
Samsun’da uyuşturucu uygulaması: 20 kişi yakalandı
MSB: "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."
Binlerce sentetik hapla yakalanan zehir taciri tutuklandı
Karapınar’da motosikletlerle ilgili bilgilendirme toplantısı
Hafriyat kamyonunun devrildiği kazada 1 kişi yaralandı