Ayvalık’ta AK Partililerin zafer coşkusu

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay'ın öncülüğünde, ilçe teşkilatı yöneticileri ve yüzlerce partilinin davul ve zurnalarla ilçe merkezindeki...

Ayvalık'ta AK Partililer seçim zaferini coşkuyla kutladı.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay'ın öncülüğünde, ilçe teşkilatı yöneticileri ve yüzlerce partilinin davul ve zurnalarla ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda seçim galibiyetini davul ve zurnalarla kutlaması renkli görüntüleri de beraberinde getirdi. Havai fişeklerin gökyüzünü aydınlattığı coşkulu gecede muhabirimize açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay, Türkiye'nin Başkanlık Sistemi ile yepyeni bir döneme girdiğini hatırlatarak, "Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023 ve 2071 hedeflerimize hızla ilerleyecek ve ülkemizi dünyanın süper güçlerinden biri haline getireceğiz" diye konuştu.

Ayvalık’ta AK Partililerin zafer coşkusu

Ayvalık’ta AK Partililerin zafer coşkusu

Siyaset Haberleri

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Kodaz: "Tek kadın adayı olarak kadın hareketi denilen partide sürekli yok sayıldım"
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Aydın: "Toplumun sesine, parti teşkilatlarımıza ve tabanımızın taleplerine kulak tıkayarak asla ve asla siyaset yapılmaz"
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Akalın: "İYİ Parti’nin kendisini milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı olarak tanımlamasını doğru buluyorum"
İYİ Parti Genel Başkan Adaylarından Mehmet Tolga Akalın, adaylıktan çekildiğini açıkladı.
İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayında başkanlık seçimi için ilk tur tamamlandı. Adaylardan Koray Aydın 472, Müsavat Dervişoğlu 370, Mehmet Tolga Akalın 327 ve Günay Kodaz 2 oy aldı. Seçimlere ikinci tur ile devam edil...
CHP Genel Başkanı Özel’den müzakere mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı, vatandaşla sohbet etti
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Peskov: "Putin’in Vietnam ziyaretine ilişkin kesin bir bilgi yok"
Başkan Köksal; “Mahallelerimize ortak akılla eşit, adil hizmet ulaştıracağız”