Azerbaycan’a destek konvoyu

Azerbaycan'a destek vermek için Orhangazi'de IHH organizasyonu ile araç konvoyu düzenlendi.

Azerbaycan'a destek vermek için Orhangazi'de IHH organizasyonu ile araç konvoyu düzenlendi. Onlarca araç şiddetli yağmur altında Azerbaycan ve Türk bayrakları eşliğinde Azerbaycan'a destek oldu.

İnsanî Yardım Vakfı, Türkiye genelinde Azerbaycan'a destek için araç konvoyu tertip etti. IHH Orhangazi Şubesi akşam saatlerinde Azerbaycan'a destek için araç konvoyu düzenledi. Siteler bölgesinde başlayıp tüm ilçe genelinde süren araç konvoyuna vatandaşlar araçlarında Türk ve Azerbaycan bayrakları ile konvoya katıldı, Azerbaycan'a güçlü bir destek sundu.

AK Parti ilçe yöneticileri, Saadet Partisi ilçe yöneticileri, bazı STK temsilcileri ile IHH gönüllülerinin katıldığı araç konvoyu öncesinde IHH Orhangazi Şube Başkanı Faruk Uçan bir basın açıklaması yaptı. Yağmur altında gerçekleşen organizasyonda Faruk Uçan, Ermenistan'ın sivil yerleşim yerlerini vurarak yine savaş suçu işlediğine vurgu yaparak, bizler Türk milleti olarak tüm imkanlarımızla Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız dedi. Basın açıklaması sonrasında araçlardan çalan Çırpınırdı Karadeniz şarkısı eşliğinde araç konvoyu yapıldı.

Yerel Haberleri

Eğitmeninden ’astroloji’ vurgusu, ’medyum’ yanılgısı
Kütahya’da yaşayan Filistinli eczacının 4 kuzeni Gazze’de şehit edildi
Hacı adayları kutsal yolculuğa hazırlanıyor
Özel bireylerin eğitim hayatına katkı sağlayacak çalıştay sona erdi
Gaziantep OSB Başkanı Şimşek’ten 1 Mayıs mesajı
Kilis’te kan bağışı kampanyası
"Seni Unutmadık Kardeşim" projesiyle Ağrı’dan Hatay’a umut ışığı ulaştı
Şehit Muhammet Koçak için mevlit okutuldu
Atatürk Üniversitesi, dijital geleceğe emin adımlarla yürüyor
Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahin’e ziyaret