Baba ile çocuklarına ateş açıldı: 18 yaşındaki kız öldü

Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Elmakırı köyünde baba ile iki çocuğuna ateş açılması sonucu kurşunların isabet ettiği 18 yaşındaki kız hayatını...

Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Elmakırı köyünde baba ile iki çocuğuna ateş açılması sonucu kurşunların isabet ettiği 18 yaşındaki kız hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, traktörleriyle tarlalarından evlerine dönen Cemal Üstün ile yanında bulunan kızı Merve (18) ve oğlu Kasım'a (10) henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tüfekle ateş açıldı. Yaralanan Cemal ve Merve Üstün olay yerine gelen ambulanslarla Taşova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Boynundan vurulan genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen baba Üstün'ün ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kasım Üstün'ün yara almadan kurtulduğu saldırı sonrası soruşturma başlatıldı. Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri saldırgan ya da saldırganları aramaya başladı.

Asayiş Haberleri

Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Ergani’de cezaevi otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Kenya’daki sel felaketinde can kaybı 219’a yükseldi
Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu
Fatih’te darp ettiği kadının çantasını çalan şahısla ilgili Bakan Yerlikaya’dan açıklama: "Halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız"
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Minik Edanur’un ölümüne ilişkin 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı
Otomobil tutkusu eceli oldu
Antalya’da korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı
Antalya’da kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı