Babaeski'de “Türkiye Değer Ödülleri” yarşması düzenlendi

KIRKLARELİ (AA) - Babaeski ilçesinde 'Türkiye Değer Ödülleri' yarışması düzenlendi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı ile...

KIRKLARELİ (AA) - Babaeski ilçesinde "Türkiye Değer Ödülleri" yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ensar Vakfı'nca işbirliğince düzenlenen "Türkiye Değer Ödülleri" yarışmasının sonuçlandığını söyledi.

Yarışmada, öğrencilerin resim, şiir ve hikaye hazırlayarak değer ve eser kategorilerinde yarıştığını ifade eden Karaman, yarışmada öğrencilerin bir birinden güzel eserler yaptığını belirtti.

Yarışma ile öğrencilerin bilgi ve becerinin arttırılması hedeflendiğini anlatan Karaman, "Toplumsal hayatı oluşturan, insanları birbirine bağlayan, gelişmeyi, mutluluğu ve huzuru sağlayan, risk ve tehditlerden koruyan ahlaki, insani, sosyal, manevi değerlerimizin tüm bireylere kazandırılmasında en önemli etken eğitimdir. Bu kazanımlarımızın öğrencilerimize aktarılmasında değerler eğitimi önem kazanmaktadır. Değerler eğitimi, toplumun tümünü ilgilendirdiğinden çok boyutlu olarak ele alınmalıdır. Bu açıdan eğitimdeki tüm unsurların ve paydaşların ortak bir duyarlılık ve bilinçle hareket etmesi gerekmektedir" diye konuştu.

Karaman, yarışmada, derece alan 14 öğrenciye çeşitli hediyeler verileceğini kaydetti.

Güncel Haberleri

Yıldıztepe vatandaşların kullanımına açılacak
Konteyner yangını büyümeden kontrol altına alındı
Başkan Sadıkoğlu’ndan TOKİ’ye çağrı
Malatyalı İrem Su, Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek
Malatya’da yıkımlar ve inşa çalışmaları sürüyor
“Arapgir Peynirli Ekmek” tescillendi
6 ilde araçların şasi ve motor numaralarını değiştirerek satan zanlılara operasyon: 11 gözaltı
Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TL’sini kaptırdı
Başkan geçit, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına başladı
Ölmeztoprak’tan Topsöğüt ile Dilek’te inceleme