Babasını öldürdükten sonra intihar etti

Ankara'nın Sincan ilçesinde ikamet eden bir kişi, babasını darp ederek öldürdü, ardından balkondan atlayarak intihar etti.

Ankara'nın Sincan ilçesinde ikamet eden bir kişi, babasını darp ederek öldürdü, ardından balkondan atlayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Sincan ilçesi Osmanlı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde ikamet eden Faruk Ç. (34), kardeşi F.Ç'yi arayarak "Babama bir şey yaptım, hakkını helal et" dedi. Bunun üzerine kardeş F.Ç. polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Eve gelen polis ekipleri baba Zarif Ç.'nin (73) cansız bedenini buldu. Babasını öldürdükten sonra 5. kattan atlayan Faruk Ç. olay yerine gelen 112 Hızır acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Sincan Lokman Hekim Hastanesine götürülen Faruk Ç. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.(GE

Asayiş Haberleri

Şanlıurfa’da yılan operasyonu
Hazine avcıları ahırdan tünel kazarak tümülüsün altını oydu
Mersin’de aranan şahıslara operasyon: 54 tutuklama
Bakan Yerlikaya: "6 ilde düzenlenen ‘Mahzen-35’ operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi"
Kahramanmaraş’ta fabrika yangınının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Anne ve kızı feci kazada hayatını kaybetti
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanması...
6 ilde düzenlenen "MAHZEN-35" operasyonlarında; Antalya’da Engin Tatar, Balıkesir’de Mehmet Canbaz, Gaziantep’te Eyyüp Doğruer, Konya’da Recep Örnek, Mersin’de Okday Gün ve Uşak’ta Erkan Saltık’ın elebaşılığını yaptığı o...
ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterilerinde gözaltı sayısı bine ulaştı
Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı