Badminton müsabakaları sona erdi

VAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Okullararası Badminton Müsabakaları' sona erdi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

VAN (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Okullararası Badminton Müsabakaları" sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen müsabakalara, kızlar kategorisinde 7, erkekler kategorisinde ise 5 olmak üzere 12 takım katıldı.

Yıldız erkekler kategorisinde Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Ortaokulu birinci, Türkiye Eczacılar Birliği Orta Okulu ikinci olurken, yıldız kızlar kategorisinde ise Borsa İstanbul Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci, Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Orta Okulu da ikinciliği elde etti.

Dereceye giren takımlara kupa, başarı belgeleri ve madalyaları Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, Okul Sporları Koordinatörü Umut Pişkin ve Badminton İl Temsilcisi Atilla Enterili tarafından verildi.

Yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorisinde 1'inci olan Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Ortaokulu, Türkiye grup müsabakalarına Van'ı temsilen katılmaya hak kazandı.

Yerel Haberleri

Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret
“Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi
Tahmazoğlu İsrail’i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi
MÜSİAD heyeti Başkan Demir ile görüştü