Bakan Bak, Avrupa Oyunları’nda madalya kazanan sporcuları kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nın 10. gününde kadınlar boksta bronz madalya kazanan Hatice Akbaş ve Gizem Özer ile erkekler boksta bronz madalyanın sahibi olan Tuğrulhan Erdemir ve 51 k...

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nın 10. gününde kadınlar boksta bronz madalya kazanan Hatice Akbaş ve Gizem Özer ile erkekler boksta bronz madalyanın sahibi olan Tuğrulhan Erdemir ve 51 kiloda hem finale yükselen hem de 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkını elde eden Samet Gümüş için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nın 10. gününde kadınlar boksta bronz madalya kazanan 54 kiloda Hatice Akbaş ve 60 kiloda Gizem Özer ile erkekler boks 71 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Tuğrulhan Erdemir ve 51 kiloda hem finale yükselen hem de 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkını elde eden Samet Gümüş’ü tebrik ediyorum. Milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Avrupa Oyunları’nda mücadele edecek olan sporcularımıza başarılar temenni ediyorum.”

Spor Haberleri

Bülent Uygun: "Arda Kardeşler’i bilseydim, Taha Akgül ve Sebahattin Öztürk’ü getirirdim"
Okan Buruk: "Beklemediğimiz kadar rahat bir galibiyet oldu"
Sakaryaspor’da Burak Süleyman’la da yollar ayrıldı
Özhan Pulat: "3 puan alamadık ama belki bu 1 puan bizi ligde tutacak"
Selçuk İnan: "Kazanamadık ama kaybetmedik de"
Turgutluspor U19 Takımı finalde
Alaşehir Belediyespor BAL’ı garantiledi
Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı
Kuyucak’ta şampiyonluk kutlamaları başladı
Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Hatayspor: 1 (Maç sonucu)