Bakan Işıkhan’dan, maden işçisinin ailesine taziye ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybeden Adnan Keklik’in ailesini ziyaret etti.Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasında maden işçisi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybeden Adnan Keklik’in ailesini ziyaret etti.
Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasında maden işçisi Adnan Keklik’in cansız bedenine ulaşılmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, hayatını kaybeden Keklik’in ailesini ve taziye evini ziyaret etti.
Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da merhum Keklik’in kardeşini arayarak başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiğini belirtti. Işıkhan, merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı dilediğini de sözlerine ekledi.

Siyaset Haberleri

Rusya’dan İran’a yardım teklifi
Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’da düzenlenen bazı etkinliklere ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan’da
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin Astana Büyükelçiliğini ziyaret etti
Suudi Arabistan ve Katar’dan, İran’a Reisi’yi arama-kurtarma çalışmalarına yardım teklifi
CHP Genel Başkanı Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mensuri: "Helikopterdeki 2 kişiyle birkaç kez irtibat kurduk”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İran Cumhurbaşkanı, kardeşim Sayın İbrahim Reisi ve heyetinin bir helikopter kazası geçirmiş olması bizleri derinden üzmüştür.”