Bakan Kılıç'tan Cüneyt Çakır'a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Hastanesi'nde tedavi gören FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Hastanesi'nde tedavi gören FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı ziyaret etti.

Kılıç, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de yapılan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanan ve Güven Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü'nde ameliyat edilen Çakır'a ziyarette bulundu.

Bakan Kılıç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, 'Cüneyt hocayı gayet iyi gördüm. Doktorlarıyla ve kendisiyle görüştük. Artık iyice toparlamaya başlamış. Doktorlarının izni doğrultusunda bugün ve ya yarın hastaneden çıkarılması bekleniyor' dedi.

Çakır'ın moralinin yüksek olduğunu belirten Kılıç, 'Biraz sohbet ettik. Sanırım 1-2 gün daha müşahede altında tutulduktan sonra istirahatine evde devam edecek. Çok şükür önemli bir şeyi yok. Kendisini gayet iyi gördüm. umut ediyorum ki en kısa sürede yeşil sahalara dönecek' diye konuştu. 

Spor Haberleri

Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Dünya ve olimpiyat şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası kadınlar 66 kilo finalinde Albina Moldazhanova’yı yenerek kariyerinin ilk Avrupa şampiyonluğunu elde etti.
Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris kotası aldı
İsmail Yüksek maça devam edemedi
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Başakşehir: 1 (İlk yarı)
Bursaspor’un efsane futbolcusu Gürsu son yolculuğuna uğurlandı
Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 67 - Manisa Büyükşehir Belediyespor: 87
TFF3. Lig: 1984 Muşspor: 1 - Çankaya FK: 1
Buse Naz Çakıroğlu, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu