Bakan Yardımcısı Suver, Kdz. Ereğli’de incelemelerde bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Kdz.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Kdz. Ereğli ilçesinde sel yaşanan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Çaylıoğlu ve Ormanlı beldesine gelerek incelemelerde bulundu. Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve diğer teşkilat mensupları ile birlikte ilk olarak Çaylıoğlu bölgesine geçen Bakan Yardımcısı Suver, il genel meclisi üyeleri ile muhtarlardan bilgi aldı. Suver, sel nedeniyle yaşanan zararların karşılanacağını belirterek, devletin yaraları en kısa sürede saracağını söyledi. Çaylıoğlu'ndan sonra Ormanlı beldesine geçen Bakan Yardımcısı Suver, burada Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve ekibi tarafından karşılandı. Ormanlı beldesinde geçtiğimiz yıllarda yaşanan sel felaketinin ardından derelerde yapımı devam eden ıslah çalışmalarını ve 3 gündür devam eden sağanak yağışlar sonrası beldedeki son durumu inceleyen Bakan Yardımcısı Suver, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'dan bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Suver ve beraberindekiler daha sonra Ormanlı Belediyesi'ne geçerek burada bölgede selden dolayı yaşanan sorunları ele aldı.

Siyaset Haberleri

’Komünist başkan’, 67 milyon borçla aldığı belediyeyi 230 milyon borçla devretti
Çameli Belediyesi idareci ve personelleri 1 Mayıs’ı birlikte kutladı
Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"
Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor
Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor
İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği her konuda, uluslararası topluma doğru bilgileri, yerinde ve zamanında ulaştırıyor"
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: "Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerine göz yumuyorsanız hepimizin evine ateş düşsün"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesecek
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Kerem Şalom Sınır Kapısı’nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TRT’nin 60. kuruluş yılı dolayısıyla kutlama mesajı