Bakanlık evi yanan vatandaş için harekete geçti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da evi yanan Mehmet Çayır'a yardım yapılması için ödenek çıkartıldığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da evi yanan Mehmet Çayır'a yardım yapılması için ödenek çıkartıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşanan olayın duyulmasının hemen ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla Antalya İl Müdürlüğü ekiplerinin derhal harekete geçtiği vurgulanarak, "İlk etapta evleri yanan Mehmet Çayır (85) ve kızı Sabahat Büyükyıldız'ın (60) acil ihtiyaçlarının karşılanması için Bakanlığımızca ödenek çıkartılmıştır. Yanan evin yeniden onarılması ve bütün ihtiyaçlarının karşılanması için de Bakanlığımız tarafından çalışma başlatılmıştır. Geçici barınma ihtiyacı giderilen baba Mehmet Çayır ve kızı Sabahat Büyükyıldız'a uzman personellerimiz tarafından psikososyal destek sağlanmıştır. Antalya İl Müdürlüğü ekiplerimiz ailemizin yanında bulunmakta ve bütün ihtiyaçları ile yakından ilgilenmektedir" denildi.

Asayiş Haberleri

Devrilen traktörün altında kalan kişi hayatını kaybetti
Polis ekipleri, E-5’te yolun karşısına geçmeye çalışan köpek için trafiği durdurdu
Diyarbakır’da hastane önünde bıçaklı kavga: 4 yaralı
Ankara’da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu
Takla atan hafif ticari araçtan yara almadan kurtuldular
Ümraniye’de kaldırıma çıkan İETT otobüsü iş yerine daldı
Sultangazi’de inek arabaya çarptı
TEM’de zincirleme kaza güvenlik kamerasında
Mardin’de minibüs ile motosiklet çarpıştı: 3 yaralı
Adana’da kafedeki yangın korkuttu