Balıkesirspor, Samsunspor maçına hazır

Balıkesirspor TFF 1. Lig'in 9. haftasında evinde karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Balıkesirspor TFF 1. Lig'in 9. haftasında evinde karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Balıkesirspor, TFF 1. Lig'de 30 Ekim Pazar günü Atatürk Stadı'nda oynayacağı Samsunspor maçına bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Darıca Gençlerbirliği maçında süre alan oyuncular rejenerasyon idmanı yaparken, forma giymeyen oyuncular ise 5'e 2 pas çalışması yaptı. Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Mersin İdman Yurdu maçından hafif sakatlıkları bulunan Bekamenga ve Okan'ı Darıca Gençlerbirliği maçında tedbir amaçlı oynatmadığını belirterek, Hüseyin Tok haricindeki futbolcuların Samsun maçında oynayabilecek duruma geldiklerini belirtti.

Takımın her maça galibiyet için çıkacağını belirten Cangök, Samsunspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Spor Haberleri

Geleneksel Türk Okçuluğu grup müsabakaları Karabük’te sona erdi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyon boksörlerle bir araya geldi
Bakan Göktaş, milli sporculara verdiği ’ziyaret’ sözünü yerine getirdi
Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS deneme sınavı gerçekleştirdi
Gaziantep FK: "Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz üzerinden kalan son dört maçta yapılacak tüm açıklamaların kimseye bir faydası olmayacağı gibi kalan dört maçta da büyük sorunları beraberinde getireceğinin endiş...
Off-Road yarışları nefesleri kesecek
Spor A.Ş. sporcularından MTB Cup C3’te 3 madalya
Kayserili öğrencilerin bileği bükülmüyor
Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi