Balkan Karate Şampiyonası İstanbul’da başladı

Balkanların en iyi karatecilerinin katılım gösterdiği 20. Büyükler Balkan Karate Şampiyonası, 11 ülkenin katılımıyla İstanbul'da başladı.

Balkanların en iyi karatecilerinin katılım gösterdiği 20. Büyükler Balkan Karate Şampiyonası, 11 ülkenin katılımıyla İstanbul'da başladı.

Balkan Karate Federasyonu'na üye ülkelerin katılımıyla düzenlenen Büyükler Balkan Karate Şampiyonası, İstanbul'da başladı. Bu yıl 20'ncisi düzenlenen organizasyonda Türk karatesinin yıldızlarının yanında Balkanların en iyi karatecileri de yer alıyor. Türkiye'nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'nın katılım gösterdiği organizasyonda 354 karateci mücadele ediyor.

Halkalı Spor Salonu'nda ev sahipliği yaptığı şampiyonanın sabah seansında büyükler ferdi kata ve kumite elemeleri yapıldı. Akşam seansında devam eden kumite elemelerinin ardından yapılacak finaller sonunda ilk gün derece yapan isimler belli olacak.

Büyüklerde ferdi kata ile ferdi kumitede kadınlar 61, 68 ve +68 ile erkeklerde de 67, 75 ve +84 kiloda madalyalar sahiplerini bulacak.

Spor Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 0
THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 78
Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 78 - Tofaş: 80
Müdür Kılıç’tan Yalova’ya yeni yatırım müjdesi
Cengiz Şeremet hayatını kaybetti
11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
Geleneksel Türk Okçuluk Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu Manisa oldu