Bando Es-es Euro 2016’da Boy Gösterecek

Eskişehirspor ile özdeşleşen 'Bando Es-Es' Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016'da eşsiz şovunu gerçekleştirerek ve A Milli Takım ile taraftarları coşturacak.

Eskişehirspor ile özdeşleşen "Bando Es-Es" Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016'da eşsiz şovunu gerçekleştirerek ve A Milli Takım ile taraftarları coşturacak.

Eskişehirspor'un resmi Facebook sayfasında yer alan paylaşıma göre, 10 yıl önce gönüllülük esasıyla taraftarların arasından kurulan ve farklı meslek gruplarından 35 kişinin oluşturduğu "Bando Es-Es" Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Fransa'da gerçekleştirilecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na davet edildi. Eskişehirspor'un resmi Facebook sayfasında yayınlanan paylaşımda şu sözlere yer verildi:

"Bando Es-Es, A Milli Takımımızı desteklemek için Euro2016 Fransa'ya gidecek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından davet edilen Bando Es-Es, Türkiye A Milli Takımımızın EURO 2016 Fransa'da oynayacağı karşılaşmalarda o eşsiz şovunu gerçekleştirecek."

D Grubu'nda İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'la eşleşen A Milli Takım, ilk maçını 12 Haziran Pazar günü Paris'te Hırvatistan ile oynayacak.

Spor Haberleri

Atış Yapı 48. Yeşil Bursa Rallisi’nde kazananlar belli oldu
Derbi maçı sonrasında tehlikeli yakınlaşmayı polis engelledi
Dursun Özbek’ten Ali Koç’a: "Cesaretin varsa gel, buradayım"
Fenerbahçeli taraftarlar Samandıra Tesisleri’nde takımı coşkuyla karşıladı
Milletler Ligi: Fransa: 0 - Türkiye: 3
Fenerbahçe taraftarı galibiyeti kutladı
Burdur’da Fenerbahçeliler galibiyeti coşku ile kutladı
Taraftarlar arasında kavga çıktı, polisler olayların büyümesini engelledi
Mert Hakan Yandaş: “Oyuncu grubunun ne kadar karakterli olduğunu gösterdik”
Basketbol Süper Ligi: P. Karşıyaka: 97 - Galatasaray: 82