BarEr Holding CFO görevine Finans Yöneticisi Bakış Özdemir atandı

Askeri teknik tekstil, altın madenciliği ve stratejik tarım yatırım projeleri üreten; dünyanın birçok bölgesinde yatırımları bulunan Barer Holding'de...

Askeri teknik tekstil, altın madenciliği ve stratejik tarım yatırım projeleri üreten; dünyanın birçok bölgesinde yatırımları bulunan Barer Holding'de üst düzey bir atama daha gerçekleşti. BarEr Holding Mali İşler Grup Başkanlığı(CFO) koltuğuna deneyimli ve başarılı bir isim olan Bakış Özdemir atandı.

Uzun yıllardır finans sektöründe çeşitli görevlerde bulunan ve birçok önemli projeye imza atan başarılı Finans Yöneticisi Bakış Özdemir BarEr Holding CFO'su oldu.

Geniş bir coğrafyada sayısız büyük şirket ve düzenleyici kurum için yürüttüğü finans danışmanlığı çalışmalarıyla bilinen Bakış Özdemir klasik ekonominin yanı sıra yeni ekonomi dünyasında da oldukça deneyimli.

Bakış Özdemir finans sektöründe uzun yıllardır edindiği engin tecrübesi, yenilikçi bakış açısı ve sonsuz çalışma azmi ile BarEr Holding'in gelişmesine daha da katkı sağlamak için görevine başladı.

Türkiye Haberleri

Çamköy’de boğa güreşi yapılacak
Sındırgı ortak akıl ile büyüyecek
Muğla’da üniversite öğrencileri çocuklara tiyatro oyunu sergiledi
Sandıklı’da bu yıl şeker pancarında 170 bin ton rekolte bekleniyor
Avcılar Belediyesi Spor Kulübü madalyaya doymuyor
Esenyurt’ta bir garip "kapan" hikayesi
Vincent Van Gogh’un eserinde yer alan ‘tavus kelebeği’ Siirt’te görüldü
Kitap Fuarı ve Şenliği 10 gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı
Bursa’da 1 Mayıs kutlamaları Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan yapılacak