Başbakan Yıldırım, Toprak Ve Kocaoğlu’nu Kabul Etti

İzmir'i ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu İzmir Başbakanlık...

İzmir'i ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu İzmir Başbakanlık Ofisi'nde kabul etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık görevine gelmesinin ardından ilk kez İzmir'i ziyaret etti. Sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Efes-2016 tatbikatına katılan Yıldırım, daha sonra Erdoğan'ın Adnan Menderes Havalimanı'ndaki basın toplantısına katılım gösterdi. Yıldırım, daha sonra Başbakanlık Ofisi'ne gelerek İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu kabul etti. Başbakan Yıldırım, İzmir'deki medya temsilcileri ile toplantısının ardından sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yemeğe katılacak.

Siyaset Haberleri

Blinken, bu kez Temsilciler Meclisi’nde protesto edildi: "Blinken’i tutuklamanız gerekiyor, beni değil"
TBMM Başkanı Kurtulmuş: “Türk dünyasının birliği, beraberliği, gelişmesi dünya barışına katkıdır”
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: “Bizim ’tarihi Ermenistan’ arayışını durdurmamız gerekiyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyonist yayılmacılık böyle devam ederse, açık söylüyorum, dünyamız yeni çatışmalara gebedir"
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu “Ukrayna Hakkında Özel Bakanlar Yuvarlak Masa Toplantısı”na katıldı
İngiltere’de 4 Temmuz’da erken genel seçim yapılacak
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Almanya’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyonist yayılmacılık böyle devam ederse açık söylüyorum, dünyamız yeni çatışmalara gebedir. Batılı güçler, tüm şımarıklığına ve pervasızlığına rağmen Netanyahu’nun arkasında durdukça Filistin’de...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “229 gündür uyguladığı soykırıma rağmen İsrail yönetimi, Gazze halkının çelikten iradesini kıramadı, mücadele azmini yok edemedi.”
İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, 4 Temmuz’da erken seçim yapılacağını açıkladı.