Başkan Akın Türk Sanat Müziği Topluluğu ile kahvaltıda buluştu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu ile...

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gazhane Kültür Parkı'nda gerçekleşen programda Başkan Cemal Akın misafirlerine Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Talep ve önerilerinde konuşulduğu programda konuşma yapan Başkan Cemal Akın," Bartın Belediyesi olarak kültürel, sanatsal ve sportif anlamda yapmış olduğumuz çalışmalarla 2500'ü aşkın vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Kültürel ve sanatsal çalışmaları halkla daha çok buluşturmak amacındayız. Kültürel ve Sanatsal faaliyetlerimizi diğer çalışmalarımız gibi önemli ihtiyaçlar olduğu bilinciyle gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda Kültür ve Sanat Merkezi'miz bünyesinde 7'den 70'e herkese hitap eden kurs ve etkinlikler yapıyoruz. Bu şekilde çocuklarımızın gençlerimizin ve yetişkinlerin ilgi ve ihtiyaç duydukları alanlarda kendilerini geliştirmelerine ve becerilerini sosyal etkinliklerimizle halkın beğenisine sunmalarına olanak sağlıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe kültürel ve sanatsal çalışmalarımızla da halkımızın ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşıyor çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Belediye olarak her zaman, gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve diğer tüm çalışmalarımızla halkımıza her anlamda en güzel hizmeti vermek için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Haberleri

DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından endişe duyuyoruz”
CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
TCG Nusret Müze Gemisi Marmaris’te ziyarete açıldı
İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı
Taksim’de sağanak yağış etkili oldu
Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret
Gaziosmanpaşa’da sokak hayvanlarına şefkat eli
Bu mecliste engel yok
Lösemi tedavisi gören genç kıza hastanede evlilik teklifi