Başkan Atay, miniklerle doğa yürüyüşünde buluştu

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Orman Haftası dolayısıyla Efeler’in minikleriyle doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.Her yıl 21-26 Mart tarihlerinde ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Orman Haftası, Efeler’de de ren...

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Orman Haftası dolayısıyla Efeler’in minikleriyle doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Her yıl 21-26 Mart tarihlerinde ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Orman Haftası, Efeler’de de renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Atay, Efeler Belediyesi’nce hizmete açılan Doğa Otel ve Restoran’da, Efesem ile kreşlerde eğitim gören öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Atay’ın eşi Güneş Atay ile katıldığı etkinlikte, pilates eğitmenleri ve beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde sabah sporu yapıldı. Ardından çocuklarıyla birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştiren aileler güneşli havanın tadını çıkardı.

Türkiye Haberleri

Arazide bitkin haldeki tosunu ekipler kurtardı
Üniversiteli gençler Filistin için buluştu
İstanbul’da 3 ilçenin belediye başkanlarından “Kurtuluş’a Giden İlk Adım” yürüyüşü
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 13 yaşındaki kızın 15 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasına ilişkin davaya müdahil oldu
Orman Bölge Müdürü değişti
Orman Bölge Müdürü değişti
M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında arıza nedeniyle seferler durdu
Dünya genelinde yerinden edilen kişilerin sayısında rekor
İstanbul’da İSKİ’nin teklifiyle suya yüzde 36 ile 53 oranında zam yapıldı. Kabul edilen teklifle birlikte İstanbulluların yüzde 75’inin kullandığı birinci kademe birim fiyatı 23.72 liradan 32.28 liraya yükseldi.
Sultangazi’de Engelliler Haftası etkinlikleri