Başkan Atay, “Verdiğim sözün arkasındayım”

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, dün gerçekleştirdiği Hanımevi açılışı sonrasında Hasanefendi Ramazan Paşa Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret...

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, dün gerçekleştirdiği Hanımevi açılışı sonrasında Hasanefendi Ramazan Paşa Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Başkan Mehmet Fatih Atay, çalışmalarıyla kentin çehresini güzelleştirirken, yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretleriyle de vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi'nde bulunan Sobacılar ve Ayakkabıcılar Çarşısı'nı ziyaret eden Başkan Atay, burada esnaf ile sohbet edip, çarşı esnafına hayırlı işler, bol kazançlar diledi. Yağışlardan olumsuz etkilenen Sobacılar Çarşısı esnafının mağduriyetini gidermek ve çarşının modern bir görünüme kavuşması için verdiği sözün arkasında olduğunu ifade eden Başkan Atay, çarşının üst kısmının en kısa zamanda kapatılacağını söyledi.

Sobacılar Çarşısı'nın üstünün kapatılmasına yönelik iki kez ihaleye çıkıldığını belirten Başkan Mehmet Fatih Atay, "İki kez ihaleye çıktık fakat ihaleye kimse katılmadı. Bu nedenle yeniden ihaleye çıkarak çarşının üstünün kapatılmasını sağlayıp, verdiğimiz sözü tutacağız. Efeler'i marka kent yapmak için çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz" dedi.

Başkan Atay, “Verdiğim sözün arkasındayım”

Başkan Atay, “Verdiğim sözün arkasındayım”

Siyaset Haberleri

Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan’da
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin Astana Büyükelçiliğini ziyaret etti
Suudi Arabistan ve Katar’dan, İran’a Reisi’yi arama-kurtarma çalışmalarına yardım teklifi
CHP Genel Başkanı Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mensuri: "Helikopterdeki 2 kişiyle birkaç kez irtibat kurduk”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İran Cumhurbaşkanı, kardeşim Sayın İbrahim Reisi ve heyetinin bir helikopter kazası geçirmiş olması bizleri derinden üzmüştür.”
Dışişleri Bakanlığı: “(İran’daki helikopter kazası) Arama kurtarma faaliyetlerine her türlü desteğin sağlanması için harekete geçilmiştir"
İran Dini Lideri Hamaney’den Reisi hakkında ilk açıklama